top of page

Consciència amplificada

Formació de les 7 etapes per al despertar de la consciència amplificada

7 retirs 7 despertars 

És un recorregut de 7 retirs on es va treballant les consciències humanes per tal d’anar adquirint un coneixement més ampli de l’ésser que som, a través d’anar despertant les diferents consciències, ja siguin físiques, emocionals, espirituals i ethèriques.

És un procés de transformació que un cop aconseguit et permet ser el creador/a de la mateixa realitat, fent que la màgia succeeix-hi en cada instant de vida.

El nostre somni és, un cop finalitzat aquesta formació puguis

experimentar la pau, la calma i l'alegria de manera profunda i

sincera essent els fonaments on construir

una nova manera de viure.

Aquest coneixement més ampli del ser, permet tenir la vida desitjada a la terra, apropant-se a la mateixa essència i prendre les decisions coherents amb el propòsit de vida.

Dins aquests retirs es van fent treballs xamànics de neteja, purificació i transformació, rituals de poder i coneixement de les forces invisibles que regeixen la vida i l'univers per tal de reconnectar-nos amb l'ànima i l'esperit.

IMG_4468.heic
IMG_4475.HEIC

7 fonts del coneixement

Per a crear aquesta formació, ens basem en diferents fonts de coneixement com: l'hinduisme, el budisme, el xamanisme, l'hermetisme, el traball de la cabala i altres textes ancestrals.

A tot aixo li sumem experiències personals que ens han anat enriquint al llarg de la nostra existència i les englobem en el nostre mètode, el Mètode Bru.

Els 7 retirs

Arrelant a la terra sanadora

En el primer retir agafaràs consciència de la ferida original que desencadena el buit que sents en el teu interior, (en l'estómac) pot fer-te sentir alguna cosa que en tu no acaba d'estar bé.
Començaràs a sanar la ferida original, allibera'n-te de la por per viure amb seguretat i confiança en la vida.
Et declararàs com a fill@ de la mare terra per arrelar-te a ella i començar així a viure una vida de plenitud i abundància.

Les aigües que purifiquen

Algun cop et veus posseïda per alguna emoció i no en tens el control?, en el segon retir aprendràs a ser conscient de les emocions i de com gestionar-les de forma intel·ligent perquè tu en tinguis el control.

Sovint sents cansament?, segurament és perquè estàs dins del triangle dramàtic. Realitzaràs una regressió a vides passades per sanar i comprendre els 3 rols que sols utilitzar amb més freqüència per relacionar-ta amb les altres persones i amb tu mateixa (el triangle dramàtic).

La llum del despertar

La teva ment va a la seva i no en tens el control?
En el 3r retir aprendràs una forma per comprendre la ment (l'ego) i sanar la seva ferida per poder dur la ment al cor. Amb la ment al cor començaràs a utilitzar la ment com una eina i tu en tindràs el control.

A través del ritual del sol et declarares la seva fill@ per despertar tot el teu poder i potencial, connectar-te a l'abundància i a la prosperitat. Sent així una caminadora de la llum i la consciència

L'amor universal

T'acceptes i t'estimes de veritat?
En el 4t retir desbloquejaràs el cor amb una tècnica molt subtil per connectar-te a l'amor universal i sentir que formes part de tot.
Et comunicaràs amb l'esperit perquè et guiï i així fer el teu propòsit de vida.
Tens por a la mort?
Amb el ritual de la mort en vida, eliminaràs la por a la mort que et proporcionarà una pau profunda i eterna que canviarà la perspectiva de la teva vida per beure les coses des de les altures com l'àguila.

La magia

T'agradaria ser el creador de la teva pròpia vida i viure la màgia des de dins?
En el 5 retir aprendràs la manera més efectiva de ser la creadora de la teva vida a través de tres simples passos que et permetran veure i utilitzar els fils invisibles que teixeixen la vida.

La gent t'escolta i et saps comunicar amb assertivitat?

També aprendràs les estratègies per comunicar-te amb assertivitat i conduir amb coherència les teves relacions cap a on desitgis des del cor.

El viatge

Et sents perduda amb la sensació que et falta una guia en la vida perquè tot tingui sentit?
En el 6è retir despertaràs la intuïció i la capacitat d'escoltar i canalitzar la informació dels teus guies espirituals a través de tècniques com els registres akashics o l'oracle, per tenir la guia que et guia pel camí del cor i l'esperit fent que la teva vida s'esdevingui pròpia i amb sentit.

Coneixes el diagrama de Pierce?, aprendràs a utilitzar un mapa poc conegut i ancestral que genera la màgia necessària per aconseguir tot el que vulguis.

La divinitat

Aquest retir és exclusiu, només hi pots accedir si has fet tots els altres retirs.
És on perceps el canvi i l'evolució de tot el procés que has fet durant l'any.
Si ets de les afortunades, el 7 retir és la culminació de tot el procés i on coneixes la teva forma divina, connectes definitivament amb la consciència amplificada per arribar a la pau i la felicitat completa. Que et permet reaccionar i percebre la vida, des d'un altre prisma amb més comprensió i compassió cap a la teva persona i els altres.

Els formadors

Pol Bertran Llambés: BRU

En Pol s'ha nodrit de diverses fonts ancestrals i de totes les experiències viscudes ha creat el Métode Brú. Es va iniciar amb la cultura d'orient com a mestra de yoga a Shiva Ananda Center al Nepal, va continuar el seu camí formant-se en registres akàshics, Reiki i massatges ayurvèdics.

Va seguir el seu recorregut per ensenyaments de l'occident en Hipnosis Clínica, PNL, el Mètode Sílva i el Mètode Integra. Completa aquestes formacions amb coneixements xamànics d'Amèrica dels Q'eros del Perú i dels indis Tolteques.

En Pol és un home de pau, amb una alta capacitat d'escoltar i una sensibilitat especial capaç extreure l'essència i la veritat d'allò que escolta i percep. Quan parles amb ell sents que la seva escolta va més enllà de les paraules i el seu acompanyament t'apropa a una veritat profunda i essencial. És una persona que escolta l'inconscient i parla amb saviesa d'una manera senzilla i propera. Quan invoca al Gran Esperit, a la Mare Terra o a la roda xamànica ho fa d'una manera tan profunda i sincera que les seves paraules són immensament poderoses.

IMG_20180816_130523.jpeg

Meritxell Esparrach i Puig: VIDYA

La Meritxell gaudeix dels coneixements ancestrals de forma innata i els utilitza de forma quotidiana, senzilla i natural. La màgia és la seva companya de viatge, estan al seu costat te n'adones ràpidament que és capaç d'aconseguir tot el que es proposa.

Com el seu animal de poder, la serp, és una persona que desemboca un gran poder i saviesa d'una forma sigil·losa, que et posa els punts sobre les is fent-te veure que la vida que vius és la teva responsabilitat i que només tu ets qui pot canviar-la, animant-te a empoderar-te i decidir per tu mateix@.

És mestra de vocació i professió. La seva formació és àmplia i variada: yoga a Shiva Ananda Center a la India i al Nepal, registres akàshics, Reiki i massatges ayurvèdics, educació emocional i neuro-educació, arts escèniques i circ... Però de ben segur que la seva millor formació ha estat l'afany de conèixer i aprendre sempre, viatjant pel món des dels 16 anys que li han brindat l'oportunitat d'aprendre tan de viatge interns com de coneixements ancestrals.

IMG_20180816_130412.jpeg

Preus i estança

Convivència i espais

La formació es realitza a Sant Martí de Tous, en un entorn natural a prop del poble, a Can Canyamàs.

Es dorm en el mateix lloc en una tenda índia per a 10 persones amb calefacció i llits.

Impartirem la formació en una sala i també en boscos de la zona.

L'alimentació serà variada i adequada per el procés de transformació físic i mental que farem, amb productes ecològics i de proximitat.

IMG_4972.HEIC
93B5B391-547D-4590-95F4-2B0EDFDA16D3.JPG

Preus

El preu de cada retir és de 180 €
Inclou: estada amb pensió completa, el material necessari i la formació.
També pots fer un sol pagament de 970 € i un retir et surt gratuït.
Per fer la reserva de cada retir cal fer-ho des de la web.
Si optes per fer un sol pagament la reserva de tots els retirs ja estarà feta.

Preus
bottom of page