top of page

sáb, 20 nov

|

Passatge Capità Galí

TALLER D' INVERTIDES

Em sap grau però aquest avent ja està complet
Veure altres cursos
TALLER D' INVERTIDES
TALLER D' INVERTIDES

Horario y ubicación

20 nov 2021, 10:00 – 12:00 CET

Passatge Capità Galí, Passatge Capità Galí, 08700 Igualada, Barcelona, España

Invitados

Acerca del evento

Ja tenim data pel TALLER D' INVERTIDES a la mar xamànica, de la mà de @joanprieto.

Tindrà lloc el proper 20 de novembre a partir de les 10 del matí. En aquest taller tenen cabuda tots els nivells, tant si estàs començant, com si vols perfeccionar la teva tècnica. Treballarem tant les postures de semi-inversió on el cap queda per sota del cor, però una o dues cames es mantenen al terra, com les invertides sobre cap, avantbraços i mans, així com les seves diferents variants. Exercicis i progressions amb pared o sense, que després podràs practicar a casa o a les classes de ioga. També aprendrem a reconèixer i coordinar certes parts del cos per sostenir les invertides, aïllant-les per fer menys esforç, aplicar més tècnica i guanyar seguretat de forma saludable. Començarem amb un escalfament de preparació, on aïllarem els músculs especifics per les invertides i on connectarem amb la nostra consciència corporal.

Acabarem amb una petita, però no menys important relaxació meditativa, on podrem reconstituir el cos després de la pràctica.

El preu del taller és de 20€ i si ets usuari de la mar xamànica o alumne de les classes de IOGA D'ÀNIMA 15€ per persona. Les places són limitades

Compartir este evento

bottom of page